Gigi Becali a declarat, vineri, că Ianis Hagi ar trebui să aleagă să joace la o echipă mare din România, înainte să plece la un club din străinătate. El consideră că fiul lui Gheorghe Hagi are personalitate de căpitan şi este prea valoros pentru a juca la FC Viitorul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ianis e copilul lui Gică, e averea lui. Eu dacă-l iau mâine pe Ianis, îl pun direct căpitan. Ştiţi de ce? Ianis are personalitate de căpitan! Ianis e chiar mai bun căpitan decat tatăl lui. Deci dacă l-aş lua, direct căpitan! El poate să conducă echipa din teren. Nu am discutat niciodată cu Gică de un eventual transfer. Am vorbit, aşa, în glumă. Eu cred că în Belgia sau în alta parte, unde merge, poate să dea şi chix. Trebuie să faci paşii corecţi. Următorul pas pentru Ianis cred că ar trebui să fie o echipă mare din România. Gică ştie, dacă ar vrea mi-ar spune să-l aduc la mine”, a spus Becali la ProX.

El a menţionat că Gheorghe Hagi ar trebui să impună anumite clauze în contractul fiului său, în cazul unui transfer în ţară, cum ar fi să joace titular meci de meci şi să nu fie înlocuit. “Dacă pleacă de la Viitorul, costă 3-4 milioane. De la FCSB, peste un an, iau 40-50. Lui Gică îi dau 3 şi cu 20% din 50, adică îi mai dau 13. Deci 16 milioane. La Viitorul n-are cu cine să joace. Valoarea lui Ianis e prea mare ca să poată juca la Viitorul ", a adăugat Gigi Becali.

Joi, Gheorghe Hagi a declarat la Digi Sport că Ianis Hagi are oferte din mai multe ţări şi va pleca în vară de la FC Viitorul.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.