Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, i-a criticat din nou dur pe Florin Tănase şi Florin Coman, după eşecul cu Farul şi a promis că va merge la echipă pentru a face ordine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu mai concep să dau banii mei la fotbalişti, să joace ei fotbal. Nu mai am mentalitatea aia. Ce-s idiot? Cum să dau banii mei la fotbalist. Eu îţi dau ţie banii mei, tu, fotbalist, să joci fotbal cum trebuie să joci, cum îţi spune antrenorul, nu că faci de capul tău şi că driblezi când vrei tu, nu ţii cont de antrenor şi după aia nu contează că dacă nu câştigă nimic, dă Becali încontinuu. O să mă duc la echipă şi o să-i întreb pe Tănase şi Coman. Bă, voi de când aţi venit, câţi bani aţi luat? Aproape de un milion cred că au luat. Voi aţi adus ceva aici? Am dat trei milioane şi cu unul patru, Comane, ai adus tu ceva aici? În casa asta unde eşti tu? Nu! Atunci antrenează-te, dacă nu o să ajungi ca... Nu mai dau nume ca să nu jignesc oameni. Aşa va ajunge. Becali dă milioanele, voi faceţi emisiune, luaţi salarii. Toată lumea se uită fotbal că le place şi numai unul este idiotul, prostul care trebuie să dea banii! Nu merge aşa! Adică dă bani, dar dă bani dacă scoate bani. Nu ne calficăm într-o competiţie să luăm 6-7 milioane să putem să plutim, la revedere, încet, încet, lichidez fotbalul. Îl dau gratis. Nu-i mai dau banii mei lui Tănase. Ce-s idiot? Îi dau ca să joace fotbal, să alerge, nu că vine mingea la Tănase şi el se învârteşte în loc. Nu te mai roti, pasează. Că el se roteşte pe la centru terenului, mai merge doi metri, mai se învârte o dată. O să merg să-i spun lui Coman. Ai dat tu bani aici? Ai luat patru milioane, de ce nu execuţi ordinul meu? Cine eşti tu? Sau tu, Tănase, de ce nu execuţi ordinul meu? Eşti acasă la tine? Dă ordine la nevasta ta şi la copilul tău! Ordinul meu să execută aici! Dacă nu, daţi bani înapoi, ce aţi luat! Unde se trezesc. Dacă eu am spus să bată Tavi Popescu lovituri, bate Tavi, nu baţi, tu, măi Comane? Că tu nu mai ştii să dai în minge, nu mai ştii fotbal. A uitat şi ca să-şi aducă aminte trebuie antrenament. Cine eşti tu, mă, Comane, tartorul? După ce că nu ai atins mingea o repriză, după ce că nu mai poţi să stai în ghete deloc, tu te duci şi te dai Stăpânul Inelelelor. Ce, eşti stăpân al echipă? Nu, bă, stăpân sunt eu la echipa asta! Şi ce spun eu de acum încolo se va face. Că voi lua măsuri. Eşti fotbalist, ai un contract, ţi-am dat banii, excută ce spun eu! Cine eşti să baţi loviturile libere? Ai dat numai pase la portar. Ţi-a rămas numai numele", a declarat Becali la ProX.

El a spus că poate primi 400-500 de refugiaţi la baza de la Berceni: "Este posibil ca astăzi să vină nişte femei cu copii. Autocarul nostru e acolo, am zis încarcă-l şi adu-l la mine, la bază. Pot încăpea 4-500 de oameni, am luat şi saltele seprat, pe lângă două paturi care sunt în cameră am pus şi o saltea, ca să poată să stea 3-4 în cameră, au căldură, au duş în cameră, au toate condiţiile, au bucătărie, le facem mâncare. Sunt toate condiţiile pentru 4-500 de persoane. E posbil să vină ceva azi."

FCSB a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), de echipa Farul Constanţa, într-un meci din etapa a XXVIII-a a Ligii 1 Casa Pariurilor. Formaţia antrenată de Anton Petrea este la 11 puncte de liderul CFR Cluj după acest rezultat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.