Finanţatorul Gigi Becali a declarat, miercuri, că îşi doreşte mult calificarea în grupele Ligii Campionilor, astfel că ar fi de acord şi dacă aceasta ar fi obţinută cu un gol marcat şi apoi o apărare cu toţi cei de la FCSB aliniaţi în poartă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cei de la Sporting sunt mult mai buni decât noi şi în seara asta dacă vrea Dumnezeu ne califică el. Dacă-s mai buni… Dar trebuie să ţinem cont că jucăm acasă şi s-ar putea să creştem şi noi. Cred că mingea va fi şi la noi de data asta. Sunt de acord cu calificarea şi dacă stăm toţi în poartă lângă Niţă, dacă toţi ne aliniem în poartă şi se loveşte mingea ca de zid şi ne calificăm cu 1-0 sunt de accord. Sunt de acord dacă dau ei zece bare şi noi după aia la 11 metri ne calificăm, numai calificare să fie", a spus Becali la Digi Sport.

El a menţionat că din echipa de start va face parte şi Constantin Budescu. "Budescu joacă de la început. Filip şi Ovidiu Popescu centrali. Nu joacă Tănase", a afirmat Becali.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Gigi Becali a mai spus că la ora meciului gazonul de pe Arena Naţională va fi foarte bun. 

Meciul dintre FCSB şi Sporting Lisabona, din manşa secundă a play-off-ului Ligii Campionilor, se va disputa pe Arena Naţională, de la ora 21.45. În partida tur, care s-a jucat la Lisabona, echipa lui Nicolae Dică a obţinut o remiză, scor 0-0.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.