Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, joi, că a făcut o ofertă de 1,5 milioane de euro pentru Florinel Coman, jucător al echipei FC Viitorul. El a mai spus că polonezul Lukasz Szukala ar vrea să revină la gruparea bucureşteană şi că la FCSB va sosi un fundaş central portughez.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Astăzi am făcut încă o ofertă pentru Coman, de un milion jumate. Florinel Coman e un jucător special. Ori nu se alege nimic, se alege praful de el, ori trebuie să îi pui un psiholog şi un preparator să lucreze cu el separat şi iei 100 de milioane pe el. Dacă n-ai grijă de el nu ajunge fotbalist. Nu este deocamdată. El poate deveni prin calităţile extraordinare pe care le are. Gică are dreptate, el are nişte calităţi pe care nu le-am văzut la mari fotbalişti. E mult mai talentat decât Ilie Dumitrescu. Va juca acolo ca să vadă el Tănase să îi sfârâie picioarele când îl vede pe Coman. Acolo joacă. Să fie 2-3 jucători pe post. Aseară au dormit pe teren. Că ei erau marii oameni care s-au calificat. Şi se gândeau la meciul cu Sporting. Nu tată, prima data ai meciul cu Iaşiul, câştigă-l şi după aia te gândeşti la Sporting", a spus Becali la Digi Sport.

Becali a menţionat, în ceea ce îl priveşte pe Lukasz Szukala, că acesta mai are o sumă mare de bani de luat de la Osmanlispor şi este posibil să rămână acolo. El a adăugat că sunt discuţii avansate şi cu alţi fundaşi. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

"A apărut un fundaş central foarte bun pe care n-am putut să-l luăm şi acum a revenit, mâine pleacă sau în seara asta Meme (Stoica) cu Nicolae (Dică) în Portugalia, o să rezolve şi transferul ăsta… După aia cred că nu mai este valabil transferul lui Szukala, pentru că dacă îl luăm pe ăsta… A revenit şi acel sârb... Noi trebuie să mai luăm încă doi fundaşi centrali. Vor veni fundaşi centrali adevăraţi. Eu acum construiesc o echipă pe care o veţi plăcea voi în viitor foarte mult toţi, toţi steliştii. Nu FCSB-iştii, steliştii", a afirmat el, adăugând că fundaşul pentru care se pleacă în Portugalia este un portughez şi că mai sunt discuţii şi cu Bogdan Planici, de la Vojvodina.

Gigi Becali a declarat că Szukala, care a jucat pentru FCSB în perioada 2012-2015, a acceptat ideea de a reveni în Liga I pentru un salariu lunar de 20.000 de euro, însă el l-a sfătuit să rămână la Osmanlispor pentru a-şi lua banii prevăzuţi în contract. "Cu Szukala, nu-i dau drumul ăia. De exemplu el venea, ei mai au să-I dea lui nu ştiu cât, 700.000 sau un milion şi ceva şi el a spus domne, dacă îmi dă măcar 200.000 din 700.000, că el are o prietenă aici, se căsătoreşte cu o româncă, el a zis mai bine să fiu în România, îmi place România. I-am zis eu pot să-ţi dau 20.000 pe lună. A zis că îi convine. Deci din punctul lui de vedere şi al meu suntem înţeleşi. Dar nu e normal să renunţe la bani. Dacă n-are şansa să-I ia să stea acolo să ia 700.000, pentru ce să renunţe? Am dragoste faţă de oameni. Ei au o viaţă scurtă, fotbaliştii. Eu nu îmi bat joc de oameni. Cred că Szukala va face cum l-am îndrumat. Stai acolo şi ia banii. Dacă nu vor să dea măcar 200 din 700 sau un million are aproape de luat, stai şi ia-le banii", a explicat Becali.

Finanţatorul FCSB a vorbit şi despre negocieri cu impresarul lui Alexandru Băluţă (CSU Craiova), menţionând că vrea să dea două milioane de euro pentru jucător.

"Eu am vorbit cu Băluţă, a venit impresarul lui, deci prima intervenţie a fost impresarul lui, un român cu încă un englez am înţeles care stă în Cipru sau cam aşa ceva… A venit la mine la palat. Sunt impresarul lui Băluţă. Acum două-trei luni mi se pare. Domne ce doreşti? Domne vrei să-l cumperi pe Băluţă? Pe Băluţă dau maxim un million. Atunci, la vremea aia. Am zis, domne să vedem ce putem face… Am revenit acum eu şi eu vreau să dau două milioane. Am vorbit cu Băluţă. Da, pot să discut cu el dacă el are clauză de trei milioane şi spune nea Gigi dacă plăteşti clauza... Stai să văd ce salariu vrei tu dacă plătesc clauza. În discuţia cu el suntem, eu i-am spus dau două milioane pe tine. Îl am pe telefon, astea nu sunt minciuni. Am un mesaj cât vrea băiatul, că vrea 250.000 pe an… Dar ştii ce mai vrea impresarul? Să-i dau şi lui 150.000. Şi atunci am spus, chiar dacă plătesc clauza de trei milioane să spunem, prin absurd, pentru ce să dau 150.000, eşti nebun? Ăştia nu sunt sănătoşi la cap", a afirmat Becali.

Gigi Becali a mai spus că i-a promis lui Vlad Achim o posibilă mărire de salariu şi că William de Amorim va pleca de la FCSB. "Lui Achim i-am spus că dacă joacă aşa cum a jucat meciul trecut îi măresc salariul. Amorim, sunt nişte oferte, ba din Qatar, de 400.000, ba din Cipru, să-l dăm împrumut. Să joace sâmbătă şi după aia o să-I dau drumul".

Becali a declarat că la meciul de sâmbătă cu Astra Giurgiu, din Liga I, nu vor juca titularii obişnuiţi: "Sâmbătă nu va juca niciun jucător titular. Că noi nu suntem proşti să pierdem 40 de milioane pentru un joc cu Astra. Nu o să joace pentru că e oboseală".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.