Gigi Becali a declarat, miercuri, că FCSB va juca pe teren propriu la Piteşti, în contextul problemelor cu Arena Naţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a menţionat, la Digi Sport, că primarul Capitalei, Gabriela Firea, ar putea “închide gura” tuturor dacă ar decide ca gazonul să fie schimbat imediat şi FCSB ar putea juca apoi pe gazonul respectiv.

“Jucăm la Piteşti. Eu nu cer favoruri Gabrielei Firea, chiar dacă e fina mea. Mi-e jenă să-i cer, dar cred că a văzut fina că un gazon se poate băga azi şi peste o săptămână se poate juca şi costă 60.000 de euro. Cred că îşi poate spăla imaginea repede cu 60.000. Cred că dacă pune gazon şi joacă peste trei săptămâni FCSB a închis gura la toată lumea. Am reparat imediat. De ce să facă licitaţie? Îl plătesc eu, să scadă din chirie. Dacă se vrea, se poate”, a afirmat Becali.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, luni seară, într-o conferinţă de presă, închiderea Arenei Naţionale pentru două-trei luni, pentru refacerea gazonului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.