Gigi Becali a declarat, miercuri, pentru News.ro, că i-a promis lui Mihai Teja, care va antrena FCSB, că şase luni nu va interveni în alcătuirea echipei. El l-a avertizat însă pe tehnician că dacă echipa nu va câştiga titlul va fi “vai de capul” său.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Va fi Mihai Teja. Pe un an şi jumătate va semna. Ce obiectiv, nu are niciun obiectiv. Copilul ăsta a crescut sub ochii mei, e familia mea, e altfel de negociere, suntem cunoştinţe vechi. Dar nu a contat asta în negocieri pentru că puteam să îl pun dinainte dacă era vorba de familie. Acum a venit vremea lui pentru că eu am încredere în el, nu îl puneam la Steaua cu sufletul. Că nu am negociat cu el pentru că suntem cunoştinţe, asta e altceva”, a spus Gigi Becali pentru News.ro.

Întrebat dacă va interveni în alcătuirea echipei, Becali a răspuns: “Să vedem, acum eu am zis că semnăm pe un an şi jumătate contractul şi şase luni nu mă bag, dar în acelaşi timp i-am spus: ‘Dacă nu iei campionatul va fi vai de capul tău’. ‘Şase luni faci ce vrei tu, nu mă bag deloc’, i-am promis asta băiatului”.

Nicolae Dică a fost obligat de Gigi Becali să demisoneze de la FCSB după ce echipa sa a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu 2-0, de CFR Cluj, în etapa a XXI-a a Ligii I. Clujenii termină 2018 pe primul loc în clasament, cu un avans de şase puncte faţă de rivala FCSB.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.