Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat că antrenorul Edward Iordănescu are libertate deplină la echipă şi a subliniat că vrea să mai transfere trei jucători, unul fiind Hervin Ongenda, de la FC Botoşani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Edi face ce vrea, de acum încolo el e patronul la echipă. I-am promis doi jucători, amândoi din România. Chiar trei jucători. Jucători pe care tot el... pe unul l-am văzut eu aseară şi l-am întrebat ce părere are, a zis că-l avea pe listă la CFR. Şi încă doi jucători să vedem dacă-i putem lua. Nu de la Rapid. Ce treabă avem noi cu Rapidul? Unul care-mi place mie foarte mult de la Botoşani. Nu e Chindriş, e vorba de Ongenda. Edi va face ce vrea, eu la meciuri nu merg. Mi-am dat seama că am greşit. Stai să vedem dacă pot să-l iau pe Ongenda. Ei sunt prieteni cu mine, dar pe mine mă refuză şi îl dă la CFR şi Craiova, aşa face. Mai zice că e prieten cu mine", a spus Gigi Becali, la emisiunea Liga Digi Sport.

Noul antrenor al FCSB, Edward Iordănescu, debutează, luni seară, pe banca tehnică, la meciul cu Sepsi, din etapa a VI-a a Ligii I.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.