Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că i-a făcut dinamovistului Adam Nemec o ofertă care include 30.000 de euro la semnarea contractului, propunere pe care crede că jucătorul o va accepta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”I-am făcut o ofertă mai mare în ceea ce priveşte o primă de Liga Campionilor şi prima de Europa League. O ofertă de 30.000 de euro la semnătură. Eu cred că va accepta. Nu fac nimic de capul meu, dar nu vă pot spune mai multe. Spun cât pot să spun”, a spus Becali la Digi Sport.

Săptămâna trecută, Becali spunea, la Pro X, că este dispus să-I ofere clubului Dinamo 500.000 de euro pentru Nemec şi că a discutat cu impresarul fotbalistului şi aşteaptă un răspuns.

Duminică, antrenorul echipei Dinamo, Vasile Miriuţă, a declarat că îl vede plecând “afară” pe Nemec în cazul în care acesta ar decide să nu mai rămână la gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.