Gigi Becali a declarat, duminică seară, că nu intenţionează să îl transfere la altă grupare pe Kamer Qaka, având în vedere prestaţia jucătorului în meciul cu FC Viitorul, scor 4-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a menţionat că, în ceea ce îl priveşte pe Daniel Benzar, acesta are nevoie să joace mai mult.

“I-am spus lui Andone: O să-ţi dau un mijlocaş central. Nu i-am spus că i-l dau pe Qaka. Cum să-l dau pe Qaka după ce a jucat în seara asta? Benzar a fost tot timpul… Eu nu oblig jucătorul. Mie îmi place, dar cât să joace? Benzar cu siguranţă că va fi fotbalist, dar e bine pentru el să joace. Eu îl dau să joace, are 20 de ani. Noi le spunem doar dacă vor să plece. Jucătorii mei nu sunt sclavi”, a afirmat Becali la Digi Sport.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Gigi Becali a menţionat că a discutat cu Nicolae Dică înaintea confruntării de la Ovidiu şi i-a spus acestuia că nu îl interesează meciul din Liga I, ci ca jucătorii să fie odihniţi pentru returul cu Rapid Viena, din Liga Europa. “Nu mă interesează meciul cu Viitorul, vreau ca toată echipa care va juca să fie odihnită, iar jucătorii pe care n-ai cum să-i odihneşti să joace o singură erepriză. Asta a fost discuţia mea cu Dică. Dar simt că vom câştiga meciul şi cu rezerve, e o echipă solidă. Coman cu siguranţă va juca joi, nu ştiu dacă titular. Chiar dacă mai greşeşte, el apare tot timpul la gol. Cu Bălgrădean nu e problemă, aşa mi-a spus Meme. Cred că Dică va juca cu Teixeira pentru că l-a odihnit. Tănase n-a demonstrat nimic în seara asta, Rusescu e caviar, îmi pare rău acum că nu l-am odihnit o repriză”.

El a precizat că de la FC Viitorul i-a plăcut duminică de Ianis Hagi: “Singurul jucător care mi-a plăcut de la Viitorul astăzi, nu ca să vină la Steaua, a fost Ianis. Acum nu vreau să se speculeze”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.