Gigi Becali a declarat, miercuri, că în perioada în care el era încarcerat şi echipa FCSB era antrenată de Constantin Gâlcă, el era cel care comanda totul, chiar şi din închisoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Dacă nu mă băgam eu, se alegea praful. La ora 11, se închidea telefonul la puşcărie. Dacă sunai la 11 fără un minut, rămânea telefonul deschis încă 45 de minute şi puteai să vorbeşti. Dădeam la 11 fără un minut telefon, puneam telefonul pe un scaun şi vorbeam ce trebuie să se facă. Comandam şi din puşcărie. Tot. Lui Gâlcă, despre care spuneţi că are mare personalitate. Am câştigat campionatul din închisoare”, a spus Becali la Digi Sport.

El a precizat că în ceea ce îl priveşte pe Nicolae Dică, acesta nu face ce îi spune el. “E prea mare antrenor”.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Gigi Becali a menţionat că nici dacă antrenorul echipei ar fi Devis Mangia nu ar da instrucţiuni. “Dacă am şi eu unul ca Mangia, ce sunt idiot să mă bag? Păi Mangia dacă are echipa sta joacă zici că sunt pe sârmă… Nu vreau să vorbesc de un antrenor de la altă echipă. Eu cu niciun antrenor niciodată la început, două, trei, cinci meciuri nu m-am băgat”.

Gigi Becali refuză să discute înainte de finalul sezonului despre posibilitatea aducerii unui alt antrenor la FCSB. “Eu am spus că dacă Dică ia campionatul rămâne antrenor. L-a pierdut campionatul? Nu mai vorbiţi de Rednic. Până nu se vede campionatul, se ia sau nu se ia, nu se vorbeşte despre antrenor. Ştiţi că dacă e, spun. Nu se discută cu niciun antrenor până nu se câştigă campionatul. Nici nu mă gândesc la alt antrenor pentru că eu am o presimţire că vom lua campionatul”.

Becali a mai afirmat că FCSB s-a înţeles cu jucătorul Kamer Qaka, de la CSM Poli Iaşi, acesta urmând să semneze un contract. “Qaka o să semneze, aşa mi-a zis nepotul meu, că s-a înţeles cu el. Apăruseră ofertă de la două cluburi şi n-am vrut să fie secretă. Ca să nu se interpreteze. Făcuseră ofertă şi Craiova şi Zaragoza”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.