Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, marţi, cu cinci zile înaintea meciului cu CS Universitatea Craiova, că a făcut o ofertă de cinci milioane de euro pentru jucătorul oltenilor, Valentin Mihăilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mihăilă nu e încă (n.r. - fotbalist), Mihăilă va fi. Mihăilă e jucător, pentru că de exemplu am dat eu cinci milioane pe el, am făcut ofertă de cinci milioane. Dar Mihăilă nu e, încă. E un jucător despre care vom auzi multe în viaţa asta, dar nu la ora asta. Am făcut ofertă printr-un intermediar. Nu mai vreau să comentez că e înainte de meci. M-am scăpat. Nu am făcut, ziceam aşa, cred că valorează. Am greşit că m-am scăpat, se supără ăia, nu mai vreau să mă cert cu lumea. Deşi le fac un favor", a declarat Becali, la Pro X.

El l-a criticat din nou pe fundaşul Ionuţ Panţîru despre care a spus că este "un om mic", dar şi pe Iulian Cristea, care nu e talentat. Becali a precizat că fundaşul grec Aristidis Soiledis, căruia i-a murit tatăl, va reveni miercuri la echipă.

"Cu Panţîru sunt vinovat eu, pentru că l-am făcut cel mai mare din Europa şi aşa credeam după ce juca. L-am chemat pe Panţîru, uite, ia 10.000 să ai de cheltuială, uite, ia 6.000, uite să-ţi fac de zece mii, fără să ceară, că avea contract pe 6.000 şi după două luni l-am chemat şi i-am făcut zece mii. Nu am ştiut că e om mic. Când omul mic vede, se satură şi zice <eh, lasă că pot să dorm pe teren acum că am zece mii>. De unde să ştiu eu? Mai bine îi lăsam 6.000 ca să-i sfârâie picioarele. Acum nu-i mai arde, e mare om, jucăor la FCSB cu zece mii pe lună, ce-i mai trebuie lui să alerge mai mult? Dar am auzit că are prietenă şi e cuminte din punctul ăsta de vedere. Omul merge la biserică, l-a găsit Vintilă noaptea în biserică, la mănăstire, la slujbă de noapte, deci în privinţa asta am auzit că e cuminte. Dacă omul e saturat, are zece mii? Ia joacă mă, pe şase mii! Şi lui Cristea i-am făcut zece mii şi el ce să mai... I-am spus <Mă, Cristea, tu nu ai talent prea mare de fotbalist, tu tot ce faci, faci prin muncă şi concentrare. Dacă te concentrezi şi munceşti o să fii foarte bun fundaş central, dacă nu, vai de capul tău!> Sunt unii jucători care trebuie să vadă banca din când în când. Panţîru o să vadă banca mult timp. Am vorbit cu el aseară şi l-am certat. Soiledis ştia pentru că tatăl lui suferea mai de mult timp. Tatăl meu a fost bolnav vreo patru-cinci luni, a suferit prin spitale. Când a murit, ştiam. Cu o seară înainte m-a chemat să-mi spună anumite lucruri, anumite secrete, anumite conturi prin America, unde avea banii, ce am de luat, ce am de dat, adică de dat să dau, de luat să-i graţiez, să rămână pentru sufletul lui. El ştia (n.r. - Soliledis). Şi atunci, suferinţă, dar nu aşa mare când ştii, te aştepţi. Şi el a spus: <Nu domne, că vin imediat>. Se duce o zi şi miercuri se întoarce, se duce la înmormântare şi se întoarce că avem nevoie de el la meciul cu Craiova. Avem nevoie de el acolo, în stânga, nu putem să ne punem baza în cel mai mare fundaş stânga din Europa, Panţîru. Florinel Coman are mişcările lui Neymar, nu Mbappe. Neymar driblează aşa. Gică i-a spus Mbappe, eu îi spun Neymar. Îi mai trebuie încă putere, el la 23 de ani o să aibă forţă ca să dribleze ca Neymar. Îi iese tot, nu mai pierde mingea. Numai că acum o pierde Man. Dacă îşi revine Man, nimeni nu ne mai poate sta în cale", a spus omul de afaceri. 

FCSB va evolua, duminică, de la ora 20.00, pe teren propriu, cu CSU Craiova, în etapa a XXII-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.