Finanţatorul Gigi Becali a declarat, miercuri, că a făcut cerere la MAPN ca echipa FCSB să joace pe noul stadion Steaua, recent inaugurat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am făcut cerere, pentru că noi facem totul sub formă legală, în baza legii şi noi am făcut o cerere. Am făcut cerere şi la Arcul de Triumf şi au spus că încă nu au modalitatea de a închiria. Nu au forma juridică în care pot închiria şi acum am făcut şi la Ghencea, ca să vedem ce ne spun", a declarat Becali, la Sport.ro.

El a mai afirmta că FCSB s-a înţeles cu Sepsi Sfântu Gheorghe pentru a-l transfera pe atacantul Andrei Dumiter.

"Titular va fi cine merită. Pe Ondrasek o să-l verificăm şi pe el încă vreo 2-3 jocuri, să vedem cât putem. Că nu putem aşa... Îl verificăm câte o repriză, dacă nu, asta e. De aia l-am luat pe Dumiter. Şi el o să intre. Eu cred că ăsta (n.r. - Dumiter) o să reziste. Nu mai iau niciodată jucători decât dacă îi văd eu în campionatul intern. Adică, pe Ondrasek îl iau dacă îl văd că a jucat şaase luni, un an la Gaz Metan Mediaş sau la Iaşi sau la Rapid. Nu de la Rapid, că ăia nu dau. Altfel, nu mai iau jucători. Pe Dumiter l-am văzut. I-am făcut contract lui Dumiter pe doi ani plus trei. Nu mai fac contracte, aşa, pe cinci ani, ca să mă încarc, doar doi plus trei", a precizat Becali.

Finanaţatorul FCSB a negat că i-ar fi fost oferit jucătorul Deian Sorescu de la Dinamo.

"Nu mi-a fost oferit Sorescu, aia e minciună. Dar Sorescu e un jucător pe care orice echipă l-ar dori. E jucător valoros, adică marchează goiluri din poziţia de fundaş dreapta, ce mai vrei? El e fundaş dreapta, dar el ia locul atacantului, e numai în atac. N-am cum să fac ofertă pentru el, că acolo avem, fundaşi dreapta avem", a explicat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.