Antrenorul echipei Bayern Munchen, Thomas Tuchel, se teme de o ruptură musculară pentru Jamal Musiala, care a ieşit în minutul 40 al meciului de miercuri cu Galatasaray (2-1) şi este indisponibil pentru meciul de campionat de sâmbătă cu Heidenheim.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu sunt veşti bune, este vorba de o accidentare la tendon. În cel mai rău caz, ar putea fi o ruptură musculară", a declarat Thomas Tuchel la postul de televiziune DAZN.

"Cu siguranţă nu va evolua împotriva lui Heidenheim", a adăugat e.

Participarea lui Musiala la cele două meciuri amicale ale Germaniei, la Berlin împotriva Turciei (18 noiembrie) şi la Viena împotriva Austriei (21 noiembrie), pare să fie pusă sub semnul întrebării.

Musiala a ratat deja două meciuri de campionat la sfârşitul lunii august şi începutul lunii septembrie, precum şi cele două meciuri amicale ale Germaniei de la jumătatea lunii septembrie (împotriva Japoniei şi Franţei), din cauza unei rupturi musculare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.