Bayern Munchen a anunţat, luni, într-un comunicat, numirea lui Max Eberl în funcţia de director sportiv. Sub contract până în 2027, fostul jucător de la Leipzig va prelua această funcţie la 1 martie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Suntem încântaţi de numirea lui Max Eberl în calitate de nou membru al Consiliului de administraţie pentru sport. Nu numai că are zeci de ani de experienţă în managementul fotbalului, dar a început să joace la FC Bayern şi a devenit profesionist aici (între 1991 şi 1994). Suntem convinşi că el va modela şi caracteriza cu succes viitorul acestui club", a anunţat clubul bavarez.

Manager de lungă durată la Monchengladbach (din 2008 până în 2022), iar cel mai recent la Leipzig înainte de a fi demis, Max Eberl este aşteptat să joace un rol important în numirea noului antrenor care îi va lua locul lui Thomas Tuchel. Directorul sportiv, în vârstă de 50 de ani, ocupă un post vacant de când Hasan Salihamidzic a fost demis în luna mai a anului 2023.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.