Bayern Munchen a confirmat că internaţionalul portughez Raphaël Guerreiro va absenta la meciul de miercuri din manşa secundă a semifinalei Ligii Campionilor cu Real Madrid, după ce a suferit o accidentare la piciorul stâng, sâmbătă, la Stuttgart.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Clubul din Munchen nu a precizat o durată exactă a indisponibilităţii lui Raphaël Guerreiro, precizând că acesta va lipsi "în următoarele meciuri" pentru Bayern, care mai are de jucat trei sau patru meciuri până la finalul sezonului (manşa secundă a semifinalei Ligii Campionilor, două meciuri din Bundesliga şi posibila finală a Ligii Campionilor de pe Wembley, la 1 iunie).

Guerreiro, în vârstă de 30 de ani, s-a accidentat la "ligamentele şi capsula" piciorului stâng, la meciul cu VfB Stuttgart de sâmbătă, scor 1-3, şi a părăsit terenul în cârje.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Bayern Munchen şi Real Madrid se întâlnesc, miercuri, în manşa secundă a semifinalelor Ligii Campionilor. În tur, scorul a fost 2-2.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.