Atacantul francez Kingsley Coman a ratat primul la loviturile de departajare în eşecul Franţei cu Argentina de la Cupa Mondială şi a primit multe insulte rasiste pe reţelele de socializare. Clubul său Bayern Munchen a condamnat mesajele ofensive la adresa jucătorului într-o postare pe Twitter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Bayern Munchen condamnă ferm comentariile rasiste la adresa lui Kingsley Coman. Familia Bayern este alături de tine, King. Rasismul nu are loc în sport şi în societatea noastră", a anunţat Bayern.

Aurélien Tchouaméni a fost şi el victima mesajelor rasiste după ce a ratat la loviturile de departajare. Madrilenul a preferat să restricţioneze comentariile la ultima sa postare pe Instagram. Randal Kolo Muani, Eduardo Camavinga şi Kylian Mbappé au fost şi ei victime ale unor mesaje jignitoare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.