În primul tur al Cupei Germaniei, două echipe din Bundesliga, Bayer Leverkusen şi FC Koln, au fost eliminate sâmbătă de către formaţii din eşaloane inferioare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bayer Leverkusen a cedat cu scorul de 3-4 (2-3) în faţa unei echipe nou promovate în Liga a treia, SV Elversberg. Chiar dacă Bayer a reuşit să înscrie de trei ori, prin Hlozek în minutul 5, Aranguiz în minutul 30 şi Schick în minutul 89, echipa antrenată de Gerardo Seoane a fost surprinsă de Elversberg, care a marcat de patru ori, aflându-se în permanenţă la conducere: Rochelt în minutul 2, Koffi în minutul 17 din penalti, Achnellbacher în minutul 37 şi Conrad în minutul 74.

O altă echipă din Bundesliga care a părăsit Cupa Germaniei chiar din primul tur este FC Koln, care a fost eliminată la lovituri de departajare, scor 4-3, de Regensburg, actualul lider din 2 Bundesliga, după ce în timpul regulamentar scorul a fost 2-2.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.