LeBron James şi Los Angeles Lakers au învins, scor 145-144, echipa Golden State Warriors a lui Stephen Curry, într-un duel de excepţie între cele două vedete din NBA, decis, sâmbătă, după două reprize de prelungiri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Faptul că este cel mai în vârstă jucător din NBA, la 39 de ani, pare să nu aibă niciun efect asupra lui. În orice caz, împotriva lui Golden State, James a făcut un meci remarcabil: 36 de puncte, 20 de recuperări şi 12 pase în 48 de minute pe parchet. Adversar i-a fost o altă legendă a baschetului, Curry, 35 de ani, care a terminat meciul cu 46 de puncte şi şapte pase decisive.

"Acest duel este ceva de care îmi voi aminti când nu voi mai juca şi mă voi putea uita în urmă cu nepoţii mei şi voi putea spune că am jucat împotriva unuia dintre cei mai buni jucători din istoria baschetului", a declarat James, după meci.

"Steph a venit la mine după meci şi m-a întrebat: Cum se face că întâlnirile acestea devin din ce în ce mai bune?", a adăugat LeBron James.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.