Înaintea meciului din Liga Campionilor dintre PSG şi Newcastle, de marţi, de la ora 22:00, au avut loc mai multe ciocniri între fanii celor două echipe. Fanii englezi ar fi fost atacaţi într-un bar de către parizieni, informează lefigaro.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit mai multor fillmuleţe postate pe reţelele de socializare, fanii Magpies au fost atacaţi de un grup de bărbaţi îmbrăcaţi în negru, care s-au prezentat ca fiind suporteri ai PSG. Mese, scaune şi chiar fumigene au fost aruncate la intrarea într-un bar, pe care vizitatorii ar fi încercat să îl apere. "Rămâneţi în siguranţă la Paris în această seară. Rămâneţi uniţi şi aveţi grijă unii de alţii", a avertizat Clubul Suporterilor Newcastle United mai târziu.

 

Cu ocazia meciului, autorităţile franceze s-au temut de tensiuni între cele două tabere, motiv pentru care barurilor care servesc fanii lui Newcastle li s-a cerut să închidă mai devreme, potrivit presei engleze.

Aceste ciocniri vin în continuarea atmosferei deja tensionate de la prima manşă disputată în Anglia, la 4 octombrie (Newcastle s-a impus cu 4-1).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.