Meciul din campionatul brazilian dintre Coritiba şi Cruzeiro (1-0) a fost întrerupt sâmbătă, la finalul reprizei a doua, când a izbucnit o încăierare generală între suporterii celor două echipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dacă din punct de vedere sportiv, confruntarea de la coada clasamentului dintre echipele de pe locurile 19 şi 17 din campionat a fost tensionată, situaţia a degenerat complet în repriza secundă, când scorul era 1-0 în favoarea Coritiba. Mai mulţi fani ai lui Cruzeiro au spart barierele pentru a invada terenul de joc sub privirile stupefiate ale stewarzilor, înainte de a li se alătura suporterii lui Coritiba.

În doar câteva secunde, mii de fani s-au bătut între ei, unii dintre ei ajungând pe teren. Arbitrul i-a trimis imediat pe jucători la vestiare.

Potrivit presei locale, un elicopter al poliţiei a survolat stadionul, în timp ce o celulă de criză s-a reunit pe coridoarele de la Vila Capanema pentru a decide ce trebuie făcut în continuare. Printre aceştia se afla şi Ronaldo, patronul lui Cruzeiro. Situaţia din tribune s-a calmat rapid, fanii revenind în tribune în timp ce serviciile medicale se ocupau de răniţi. Toţi fanii lui Cruzeiro au fost expulzaţi de pe stadion. Doar câţiva fani ai Coritiba au rămas în tribune.

După o pauză de 45 de minute, cele două echipe au revenit în cele din urmă pe teren pentru a se încălzi, înainte ca jocul să fie reluat pentru ultimele şase minute. Victoria a revenit echipei Coritiba (1-0), aflată în continuare pe penultimul loc în clasament.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.