Major League Baseball (MLB) a anunţat, vineri, că a început o anchetă oficială în legătură cu situaţia în care se află starul echipei Los Angeles Dodgers, Shohei Ohtani, şi translatorul său de lungă durată, Ippei Mizuhara, în urma unor acuzaţii de "furt masiv", relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Major League Baseball a adunat informaţii de când am aflat din presă despre acuzaţiile care îi implică pe Shohei Ohtani şi Ippei Mizuhari", a declarat un purtător de cuvânt al MLB.

"Departamentul nostru de Investigaţii (DOI) a început procesul oficial de investigare a acestei probleme", a precizat MLB.

Mizuhara a fost concediat de echipă miercuri, după ce avocaţii lui Ohtani au declarat că acesta a fost implicat într-un "furt masiv".

Presa americană a relatat că Mizuhara ar fi folosit banii lui Ohtani pentru a plăti datoriile la jocurile de noroc către o casă de pariuri din California de Sud, care face obiectul unei anchete federale.

Ohtani a semnat în intersezon un contract record de 10 ani şi 700 de milioane de dolari cu echipa din Los Angeles.

Acuzaţiile au ieşit la iveală în timpul Seoul Series, primele meciuri programate de MLB în Coreea de Sud, cu partide între Dodgers şi San Diego Padres.




 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.