La două săptămâni după ce l-a transferat pe Shohei Ohtani pentru 700 de milioane de dolari, Los Angeles Dodgers l-a cumpărat pe aruncătorul japonez Yoshinobu Yamamoto pentru 325 de milioane de dolari, potrivit ESPN. O sumă record în MLB (liga americană de baseball) pentru un aruncător.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cum Ohtani şi Dodgers au acceptat să eşaloneze banii din contract până în 2043, franciza californiană avea opţiunea de a-şi continua recrutarea pentru sezonul următor. Joi, potrivit ESPN, aceasta a ajuns la un acord cu aruncătorul japonez Yoshinobu Yamamoto, care joacă pentru Orix Buffaloes în ţara sa natală, pentru 12 ani şi 325 de milioane de dolari.

Acesta este un nou transfer record pentru un aruncător în MLB. Recordul anterior a fost stabilit în 2019, când Gerrit Cole s-a transferat de la Houston Astros la New York Yankees pentru 324 de milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.