Vicecampioana en-titre la baschet masculin, CSM Oradea, a anunţat, luni seară, că nu va face deplasarea la Constanţa pentru meciul de marţi cu BC Athletic, din cauza depistării mai multor cazuri de Covid-19 în lot.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Partida va fi reprogramată, conform anunţului CSM Oradea, care a informat FR Baschet.

Testările au fost făcute luni, iar mai multe rezultate au ieşit pozitive, astfel că respectivii sportivi au intrat în izolare.

”Persoanele pozitive vor fi supravegheate medical, urmând să petreacă următoarea perioadă în izolare, la domicilii. Totodată, conducerea CSM Oradea a contactat Federaţia Română de Baschet şi adversarul din meciul următor, programat pentru marţi (21.12), BC Athletic Constanţa, cu solicitarea de reprogramare a partidei la o dată ulterioară. Mulţumim pentru înţelegere pe această cale tuturor părţilor afectate”, a transmis CSM Oradea.

Meciul de marţi era restant din etapa a 11-a a Ligii Naţionale.

CSM Oradea ocupă locul 3 în clasamentul Ligii Naţionale (21 puncte), iar Athletic Constanţa se află pe locul 10 (16).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.