Baschetbalistul Ştefan Grasu, fiul multiplei campioane la aruncarea discului Nicoleta Grasu, este noul jucător al echipei Dinamo Bucureşti. El a plecat de la campioana din ultimele două sezoane, U Banca Transilvania Cluj-Napoca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”4 din 4 jucători de echipă naţională sosiţi proaspăt în această vară. Cel mai nou dintre aceştia este Ştefan Grasu. Tânărul de 19 ani, care tocmai a câştigat titlul naţional alături de U-BT Cluj-Napoca, a acceptat provocarea alb-roşie şi se întoarce în Ştefan cel Mare, pentru prima dată ca membru al echipei noastre după sezonul 2018-2019”, a anunţat, marţi seară, Dinamo Bucureşti.

Ştefan Grasu joacă pe posturile 3-4.

”Începe să se contureze un nucleu fenomenal 100%  românesc şi aşteptăm cu nerăbdare să-i vedem pe băieţi la lucru în această vară. Bun venit, Ştefan Grasu!”, a fost mesajul Dinamo Bucureşti.

Grasu se alătură altor trei transferuri anterioare de jucători români la Dinamo Bucureşti: Vlad Moldoveanu, de la CSO Voluntari, Radu Vîrnă, de la SCM Craiova, şi Rareş Uţă, de la CSU Sibiu.

Dinamo Bucureşti conturează un lot care ţinteşte spre titlul naţional în stagiunea viitoare. Dinamo deţine recordul României la titluri naţionale, 22, ultimul câştigat în 2003.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.