Condamnat în 2022 pentru că şi-a agresat fosta iubită în faţa copiilor săi, Miles Bridges nu a putut intra în Canada, luni, cu ocazia meciului dintre Charlotte Hornets şi Toronto Raptors (99-114), din NBA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Revenit în NBA după o suspendare de 30 de meciuri, dintre care primele 10 din acest sezon, Miles Bridges a fost absent luni seară pentru Charlotte la Toronto (99-114). Extrema de la Hornets nu a putut pur şi simplu să intre în Canada pentru a juca meciul. Potrivit ESPN, accesul i-a fost refuzat din cauza cazierului său judiciar, inclusiv a condamnării pentru violenţă domestică în 2022, care a declanşat suspendarea sa din NBA.

Bridges a fost arestat pe 29 iunie 2022, la două zile după ce fosta sa iubită Mychelle Johnson a postat un lung mesaj pe Instagram, însoţit de un raport medical care includea "violenţă prin strangulare, comoţie cerebrală şi nasul fracturat". El a fost acuzat, dar în cele din urmă a evitat o pedeapsă cu închisoarea datorită unui acord de recunoaştere a vinovăţiei, iar în noiembrie 2022 a primit o pedeapsă de trei ani de închisoare cu suspendare.

Extrema a jucat 12 meciuri în acest sezon, având o medie de 19,2 puncte şi 7,6 recuperări. Dar problemele sale cu legea nu s-au încheiat. La 13 octombrie, el a făcut obiectul unui mandat de arestare, fiind acuzat de încălcarea ordinului de restricţie  pentru fosta sa iubită. Potrivit ESPN, în timpul unei întâlniri pentru a-şi lua copiii de la ea, el ar fi aruncat cu bile de biliard în vehiculul ei, înainte de a o ameninţa că îi va mai da pensie alimentară dacă se va duce la poliţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.