Campioana en-titre la baschet masculin, U Banca Transilvania Cluj, a fost învinsă vineri, la Belgrad, de formaţia Steaua Roşie, scor 92-64 (52-33), în al treilea amical din Serbia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru U BT Cluj, Stipanovic a fost principalul marcator, cu 20 de puncte.

În primele două meciuri de verificare, campioana României a cedat cu sârbii de la FMP Belgrad, scor 75-85 (34-57), după care a învins formaţia poloneză Spojnia Stargard, scor 82-72 (42-31).

Trei jucători de bază absentează din lotul campioanei României: Guzman, care nu a primit încă viza, Meindl, implicat în FIBA Americas, respectiv Taylor, care a plecat în SUA, urmând să participe la ceremonia Hall of Fame a Colegiului Wisconsin, unde a absolvit.

Pentru U BT Cluj urmează turneul amical din Grecia, organizat de Peristeri BC, turneul Nikos Fassouras, la care mai participă, în 17-18 septembrie, AEK Atena şi PAOK Salonic. 

Un ultim test de verificare va avea loc în 20 septembrie, la Atena, cu G.S. Lavrio B.C.

Clujenii inaugurează stagiunea 2022-2023 cu SuperCupa României, programată pe 27 septembrie, în compania câştigătoarei Cupei, CSO Voluntari.

În stagiunea 2022-2023, U BT Cluj va evolua şi în EuroCup, a doua competiţie valorică a continentului, după Euroligă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.