Echipa de baschet feminin CSM Constanţa a câştigat în premieră, luni, la Sfântu Gheorghe, trofeul Cupa României, după finala cu CSM Târgovişte. Campioana Sepsi a fost eliminată în semifinalele Turneului Final 8 chiar de CSM Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CSM Constanţa s-a impus în finala de luni seară cu scorul de 94-83 (46-40).

În semifinale, CSM Târgovişte a dispus de divizionara secundă CSM Alexandria, scor 81-54 (36-27), iar în cea de-a doua, campioana şi deţinătoarea Cupei României, Sepsi Sfântu Gheorghe, a cedat în faţa CSM Constanţa, scor 80-88 (45-47).

În sferturile de finală, disputate sâmbătă s-au înregistrat rezultatele: CSM Alexandria – CSM Târgu Mureş 78-69, CSM Târgovişte - Sportul Studenţesc 108-38, Sepsi Sfântu Gheorghe - Agronomia Bucureşti 107-52 şi Universitatea Cluj-Napoca - CSM Constanţa 45-76.

În 2023, campioana Sepsi Sfântu Gheorghe a câştigat al 8-lea trofeu, după finala cu FCC UAV Arad, scor 109-63.

FOTO: FRB
FOTO: FRB

Meciurile din cadrul Turneului Final 8 de la Sfântu Gheorghe au fost arbitrate de 11 femei, în semn de respect pentru luna în care sunt sărbătorite, iar lor li s-a alăturat arbitrul internaţional Alin Faur.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.