Echipa de baschet masculin Dinamo Bucureşti a anunţat, miercuri seară, că antrenorul său, Hakan Demir, a fost confirmat în funcţia de secund la naţionala Turciei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”A transformat echipa şi a obţinut un număr de victorii importante care fac din Dinamo în acest moment, favorită la obţinerea unui loc în playoff-ul acestui sezon”, a transmis Dinamo Bucureşti.

Hakan Demir va fi asistentul lui Ergin Ataman, care în prezent antrenează Anadolu Efes, campioana en-titre a Euroligii, iar împreună vor participa în această toamnă la EuroBasket 2022, unde Turcia face parte din grupa A, alături de Bulgaria, Belgia, Georgia, Spania şi Rusia.

Dinamo Bucureşti se află pe locul 8 în Liga Naţională, loc de play-off, cu un bilanţ de 13 victorii şi 14 înfrângeri (40 puncte).

Hakan Demir a preluat Dinamo Bucureşti în luna februarie, fiind al treilea antrenor al sezonului, după Hristu Şapera şi Dan Fleşeriu.

Demir este antrenor din 1999, când a fost secund la Efes Pilsen. A preluat apoi Tekelspor şi şi-a continuat cariera la Mersin, Herens, Beşiktaş, Pinar Karsiyaka, Trabzonspor, Best Balikesir, Bandirma şi Tofas Bursa, de la ultima echipă fiind demis în noiembrie 2021.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.