Echipele de baschet masculin CSM Oradea şi CSO Voluntari şi-au aflat, joi, adversarele din faza grupelor şi cea preliminară a FIBA Europe Cup. În competiţie ar putea ajunge şi campioana U BT Cluj-Napoca, dacă va fi eliminată din preliminariile Basketball Champions League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit tragerii la sorţi de joi, de la Munchen, câştigătoarea Cupei României în 2021, CSO Voluntari, va întâlni în preliminarii formaţia Benfica Lisabona (turul2), iar dacă va învinge în dubla manşă va evolua, tot eliminatoriu, pentru un loc în grupe, cu câştigătoarea dintre Donar Groningen şi KK Kumanovo sau Swans Gmunden.

CSM Oradea, vicecampioana României, a fost repartizată direct în faza grupelor, iar în grupa H se va duela cu Szolnok, Legia Varşovia şi câştigătoarea unuia din turneele preliminare.

La rândul său, campioana U BT Cluj-Napoca, care va juca preliminarii luna viitoare în Basketball Champions League, va continua în FIBA Europe Cup dacă ratează grupele BCL.

U BT Cluj-Napoca a fost repartizată la tragerea la sorţi de joi în grupa A, cu echipele Kapfenberg Bulls, o altă echipă învinsă în preliminariile BCL şi câştigătoarea unui turneu preliminar din FIBA Europe Cup.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.