Echipa Barnsley a fost exclusă din Cupa Angliei în acest sezon pentru că a aliniat un jucător neeligibil în meciul câştigat în primul tur cu Horsham, a anunţat miercuri Federaţia engleză de Fotbal (FA), potrivit Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Barnsley, echipă din League One, a învins cu 3-0 pe Horsham în această lună, în Cupa Angliei.

"FA a susţinut că jucătorul a fost ineligibil pentru acest meci, deoarece nu a fost înregistrat corect ....", a precizat FA într-un comunicat. "Membrii subcomisiei au dispus ca Barnsley să fie exclusă din competiţie, iar Horsham să avanseze în turul doi".

Barnsley a admis acuzaţia şi a recunoscut că a existat o încălcare.

"Dorim să le prezentăm scuze fanilor, jucătorilor şi stafului nostru pentru această regretabilă eroare", a precizat Barnsley într-un comunicat. "Această greşeală - deşi neintenţionată - se situează mult sub standardele înalte pe care le stabilim la acest club şi pur şi simplu nu este ceea ce meritaţi."

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.