Fotbalistul Universităţii Craiova, Nicuşor Bancu, a declarat că este foarte dezamăgit după eşecul cu FCSB, subliniind că jucătorii au dat totul pe teren.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Simt o dezamăgire foate mare, ne pare rău, a fost o atmosferă fantastică în tribune, noi am dat totul pe teren, am avut gol anulat, ei au ştiut să profite. Aşa se întâmplă, când ai noroc, câştigi, chiar dacă nu ataci foarte mult. Am făcut o partidă bună, dar golul lui fantastic, acea neatenţie....Aşa se întâmplă, ocaziile se răzbună", a declarat Bancu la televiziunile care transmit meciurile din Liga 1 Casa Pariurilor.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului Ligii 1 Casa Pariurilor.

Golul a fost marcat de Mamut, în minutul 86.

Sâmbătă, Farul a remizat acasă cu FC Voluntari, scor 1-1, şi CFR Cluj a învins în deplasare FC Argeş, scor 6-0.

Clasamentul play-off-ului: 1. CFR Cluj – 54 de puncte, 2. FCSB – 52, 3. Universitatea Craiova – 45, 4. FC Voluntari – 31, 5. Farul – 29, 6. FC Argeş – 27.

Etapa viitoare programează meciurile CFR Cluj - CS Universitatea Craiova, FC Farul - FC Argeş şi FC Voluntari - FCSB.



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.