Nicuşor Bancu a declarat, miercuri seară, după meciul România – Austria, scor 0-1, că tricolorii nu se regăsesc în faţa porţii, dar au avut o atitudine diferită faţă de jocurile precedente şi dacă vor fi la fel au şanse în ultimele două partide din grupele Ligii Naţiunilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Dezamăgire foarte mare, suntem supăraţi cu toţii, nu ne regăsim în faţa porţii. Ocazii am avut multe. Pe faza ofensivă am avut situaţii, trebuia să fim mult mai concentraţi şi altfel ieşeau acele faze. Ne aşteptam să facem o partidă bună. Astăzi am avut altă atitudine, am încercat să ne depăşim pe noi, dar dacă nu marchezi este greu să câştigi. Mirel ne-a spus să uităm tot ce a fost până la acest meci şi să ne concentrăm. Ne pare foarte rău, a trecut iar un campionat pe lângă noi. Dacă vom arăta aceeaşi atitudine cred că avem şanse cu ambele echipe. Ne gândim la o revanşă cu Norvegia”, a spus Bancu la Pro TV.

Reprezentativa României a fost învinsă, miercuri seară, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti, cu scorul de 1-0 (0-0), de selecţionata Austriei, într-un meci din etapa a IV-a a Grupei I din Divizia B a Ligii Naţiunilor. Golul a fost marcat de Schopf, în minutul 76.

Pentru România urmează, la 15 noiembrie, meciul de pe teren propriu cu Norvegia.

În primele trei etape, tricolorii au remizat acasă cu Irlanda de Nord, scor 1-1, au învins în deplasare Austria, scor 3-2, şi au pierdut la Oslo în faţa Norvegiei, scor 0-4.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.