Directorul general al FC Dinamo, Bogdan Bălănescu, a declarat, joi, la Digi Sport, că echipa bucureşteană este într-o situaţie extrem dee grea şi că ar trebui întrerupt campionatul după cazurile de coronavirus înregistrate. El a precizat că jucătorii testaţi pozitiv cu Covid-19 au spus că nu au participat la petreceri şi nu au fost la restaurante.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Din ancheta noastră internă, toţi jucătorii cu care am vorbit şi sunt infectaţi nu au participat la petreceri, la restaurante. Răuţă e familist, are copil mic. Mrzljak la fel, e familist.  Mihai Popescu a avut o singură ieşire săptămân trecută, la un cabinet stomatologic. Nu poţi să izolezi. Au fost la cumpărături, din ce mi-au spus. De exemplu Fara stă în cămin la liceul Mircea Eliade, e singur acolo, nu a avut tangenţe. Doar din cămin la antrenament. Dinamo a fost acuzată de nişte tâmpiţi. Nu pot să le spun altfel celor care spun că i-am tăiat motorina magazinerului, care magazinerul nici n-are carnet. Magazinerul nu a intrat în contact cu echipa. Fara vine cu un coleg cu maşina. Aşteptăm şi noi ancheta epidemiologică să vedem şi noi contacţii şi ce s-a întâmplat. Este o situaţie etxrem de grea, este aproape de desfiinţarea echipei”, a spus Bălănescu.

Întrebat: “Să se întrerupă campionatul?”, el a răspuns:  “Da. Şi pe motiv de Dinamo. Cum o echipă poate să joace fără şase jucători? Să găsim o soluţie vizavi de ce înseamnă sezonul viitor, ce înseamnă sistemul competiţional. Este de ajuns din punctul meu de vedere (să fie doar o echipă cu cazuri de coronavirus). Competiţia este compusă din totalitatea echipelor. Nu pot să vă spun în momentul de faţă ce să se ţină. V-am spus doar o părere, fiind implicat direct în activitatea de la Dinamo”.

Dinamo Bucureşti a anunţat în această dimineaţă Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) că şase jucători au fost confirmaţi pozitiv la testul Real Time PCR pentru diagnosticarea Covid-19, efectuat în această săptămână pentru toţi componenţii lotului, staff tehnic, medical şi administrativ din cadrul echipei

Potrivit Digi Sport, cei şase jucători care au ieşit pozitiv la testul Covid-19 sunt Filip Mrzljak, Ricardo Grigore, Mihai Popescu, Ştefan Fara, Alexandru Răuţă şi Vali Lazăr.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.