Preşedintele CFR Cluj, Cristian Balaj, a declarat, luni, că antrenorul Dan Petrescu nu va prelua conducerea tehnică a echipei naţionale şi va rămâne la campioana României,

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În urma discuţiilor purtate azi, atât clubul, cât şi Dan Petrescu au decis să continue împreună proiectul început la CFR. Ne bucurăm, suntem fericiţi, e un antrenor în care avem încredere şi un om de cuvânt", a declatrat Balaj.

Echipa naţională a rămas fără antrenor la finalul lunii noiembrie, când i-a expirat contractul lui Mirel Rădoi. România a ratat calificarea la Cupa Mondială din 2022.

"Tricolorii" vor reveni în competiţii în luna iunie, în Liga Naţiunilor, într-o grupă cu Bosnia-Herţegovina, Finlanda, Muntenegru. Naţionala va juca înaintea debtului în Liga Naţiunilor două meciuri amicale în luna martie, unul fiind la 29 martie, în deplasare, cu Israel.

Petrescu era opţiunea actuală de selecţioner a FRF, după ce Gheorghe Hagi şi Răzvan Lucescu au refuzat preluarea echipei naţionale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.