Fotbalistul echipei Juventus Bucureşti, Liviu Băjenaru, a declarat, vineri seară, că Simon Măzărache a suferit fracturi la tibie şi la peroneu la meciul cu Astra Giurgiu. Băjenaru a vorbit şi despre faptul că a fost eliminat, el precizând că i-a spus arbitrului că este nesimţit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"I-am zis că îşi bate joc de noi şi că e nesimţit. Două penaltiuri care nu ştiu dacă au fost. Cine a ţipat mai tare, a avut câştig de cauză. A fost fault la portar, la Abang, trebuia să ia al doilea galben", a spus Băjenaru la Digi Sport. "Îmi pare foarte rău de ce i s-a întâmplat lui Măzărache. Am înţeles că e fractură şi de tibie şi de peroneu", a mai afirmat el.

Formaţia Astra Giurgiu a învins, vineri, la Ploieşti, cu scorul de 1-0, echipa Juventus Bucureşti, în primul meci al etapei a XXI-a a Ligii I, în care Alexandru Ioniţă a înscris din penalti, dar a şi ratat o lovitură de la 11 metri. Gazdele au jucat în inferioritate numerică din minutul 49, când a fost eliminat Băjenaru, iar tot de la Juventus, Simon Măzărache a ajuns la spital, accidentat la piciorul stâng.

Ioniţă a înscris în minutul 50, dintr-un penalti acordat pentru un fault al lui Mihăescu la Moise.

În minutul 39, tot Ioniţă a ratat un penalti acordat de Andrei Chivulete pentru o intervenţie a lui Simon Măzărache la Bejan. Măzărache s-a accidentat la piciorul stâng la faza care a dus la acordarea penaltiului şi a fost înlocuit imediat, el fiind dus cu ambulanţa la spital.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.