Fostul acţionar al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, vineri, pentru News.ro, că are promisiunea actualului patron al grupării bucureştene, Ionuţ Negoiţă, că îi va da banii datoraţi din vânzarea acţiunilor în momentul în care va găsi un cumpărător pentru club.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Domnul Negoiţă are acea datorie în continuare către mine. Am promisiunea dumnealui că în condiţiile în care va găsi un investitor care să preia Dinamo îmi va da acei bani”, a declarat Badea pentru News.ro.

Întrebat dacă este dispus să revină la Dinamo în schimbul sumei pe care Negoiţă o are de achitat, Badea a spus: "Eu sunt pregătit să plec, nu să vin la Dinamo. Dar plec doar în vacanţă, pentru scurt timp. Ca să vă răspund direct, nu sunt interesat să revin la Dinamo”.

Actualul acţionar al FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a anunţat la mijlocul lunii noiembrie că a decis să se retragă de la gruparea bucureşteană, ale cărei acţiuni vrea să le vândă. Negoiţă a precizat că preţul cerut în schimbul acţiunilor pe care le deţine este de 4 milioane de euro, două milioane fiind datoria pe care o are către Nicolae Badea de când a preluat gruparea "alb-roşie". El a precizat că "partea materială" a clubului ar fi de 4 milioane de euro, fiind convins că se va găsi un investitor să preia FC Dinamo. 

Gazeta Sporturilor a scris, vineri, că  Nicolae Badea ar putea reveni la clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare şi că intenţionează să aducă şi un grup de investitori evrei. Potrivit sursei citate, Badea i-ar propus lui Tibor Selymes postul de team manager la Dinamo, iar toată afacerea ar urma să fie încheiată în decursul lunii ianuarie 2018.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.