Poliţia olandeză va folosi o metodă neobişnuită pentru a încerca să-i identifice pe huliganii de la AZ Alkmaar care au atacat joi familiile jucătorilor de la West Ham, după manşa secundă a semifinalei Conference League dintre cele două cluburi (0-1), scrie lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia deţine fotografii ale suspecţilor implicaţi în incidente şi şi-a anunţat intenţia de a le difuza marţi în cadrul emisiunii de televiziune "Opsporing verzocht" ("Ancheta solicitată"), un program popular în Olanda care ajută la găsirea infractorilor, suspecţilor, persoanelor dispărute sau a cadavrelor neidentificate.

Acest apel la martori ar trebui să ajute ancheta care a fost lansată imediat după incidente. Până în prezent, mai multe persoane au fost deja identificate, a precizat poliţia, în timp ce două persoane s-au prezentat la poliţie pentru a recunoaşte incidentul, potrivit ziarului Algemeen Dagblad.

Din aprilie, în Ţările de Jos au fost introduse noi măsuri pentru reducerea violenţei pe stadioane. De exemplu, de îndată ce un proiectil este aruncat pe teren, meciul este întrerupt.

Joi seară, în timp ce fanii echipei West Ham se bucurau de calificarea în finala Conference League, suporteri ai AZ au trecut o barieră şi au atacat partea în care se aflau englezii. Au fost implicaţi în incidente şi fotbalişti, în zona atacată aflându-se familiile lor şi prietenii.



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.