Australianul Will Power, în vârstă de 41 de ani, a depăşit recordul de pole position în Indy Car, record ce era deţinut de legendarul Mario Andretti din 1985.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Power a ocupat primul loc al grilei de start în Indy Car la Laguna Seca (California) pentru a 68-a oară în cariera sa.

"Nu-mi vine să cred că sunt în top cu Mario! Dar nu trebuie să sărbătoresc prea mult pentru că trebuie să rămân concentrat pe cursa de duminică”, a spus Power, aflat în luptă pentru al doilea său titlu de campion IndyCar, după cel din 2014.

Fostul campion mondial de Formula 1 Mario Andretti, în vârstă de 82 de ani, a fost prezent la Laguna Seca pentru a-l felicita pe succesorul său. El a deţinut recordul de pole position din 1985. Power conduce campionatul IndyCar înainte de ultima cursă, dar patru piloţi îl pot întrece, Josef Newgarden, Scott Dixon, Marcus Ericsson şi Scott McLaughlin.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.