Clubul englez Tottenham l-a angajat pe Ange Postecoglou ca nou antrenor. Australianul a condus-o pe Glasgow Celtic la titlul scoţian, cu un număr record de puncte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După un sezon dezamăgitor şi o clasare pe locul 8 în Premier League, Tottenham a decis să nu-l păstreze pe Ryan Mason, numit antrenor interimar după ce Antonio Conte şi apoi Christian Stellini au fost concediaţi.

Fost internaţional australian (4 selecţii), Postecoglou a antrenat South Melbourne, selecţionata australiană Under-17 şi Under-20 înainte de a ajunge la Brisbane. El a devenit apoi antrenor al echipei naţionale a Australiei din 2013 până în 2017. A plecat apoi pentru a antrena Yokhama Marinos în Japonia în 2019, înainte de a se întoarce în Scoţia în 2021, unde a câştigat de două ori campionatul cu Celtic.

La 57 de ani, Postecoglou devine primul antrenor australian care lucrează în Premier League. El îşi va începe aventura cu Spurs la 1 iulie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.