Mai multe meciuri de marţi, din primul tur de la Australian Open, au fost suspendate din cauza căldurii, după ce temperatura a ajuns la 35 de grade Celsius.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, au fost suspendate meciurile de pe terenurile care nu au acoperiş, jucându-se doar pe arenele Rod Laver şi Margaret Court.

Decizia de a întrerupe meciuri a fost luate deoarece temperaturile mari şi umiditatea pot face ca jocul să devină foarte dificil şi chiar periculos.

Marţi, în primul tur, sportiva franceză Alize Cornet, locul 34 mondial, a fost eliminată de canadianca Leylah Fernandez, locul 40, scor 7-5, 6-2.

Cornet nu mai fusese eliminată în primul tur din 2012.

Tot marţi, spaniola Garbine Muguruza, locul 58 mondial, a fost învinsă de belgianca Elise Mertens, locul 27 mondial, scor 3-6, 7-6 (3), 6-1.

Şi estona Kaia Kanepi, locul 32 WTA, a fost învinsă de australianca Kimberly Bell, locul 116 mondial şi beneficiara unui wild card, scor 3-6, 7-6 (4), 6-1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.