Clubul de handbal feminin Gloria Buzău a anunţat, luni, rezilierea contractului antrenorului principal Aurelian Roşca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sport Club Municipal Gloria Buzău anunţă încetarea colaborării de comun acord cu domnul Aurelian Roşca, antrenor principal al secţiei handbal feminin, începând cu data de 10 ianuarie 2022.

Din iunie 2021 până în prezent, domnul Aurelian Roşca a condus echipa de handbal feminin, alături de care a câştigat atât Cupa României Fan Courier, cât şi SuperCupa României, în sezonul 2021-2022.

Întreaga conducere a clubului, staff-ul tehnic şi sportivele îi mulţumesc domnului antrenor Aurelian Roşca pentru contribuţia adusă handbalului buzoian şi pentru profesionalismul de care a dat dovadă şi îi urează mult succes în cariera sa viitoare!", se arată în comunicatul citat.

După zece etape, Gloria Buzău ocupă locul 7, cu 16 puncte. Echipa a obţinut în acest sezon cinci victorii, o remiză şi patru înfrângeri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.