Jucătorii care prezintă un certificat de vaccinare fals vor fi pasibili de o amendă mare şi/sau de o suspendare de până la trei ani, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu privire la subiectul sensibil al vaccinării jucătorilor, ATP a confirmat că face tot ce îi stă în putinţă pentru a-i convinge pe jucători să se vaccineze. Într-un document trimis tenismenilor, organizaţia precizează că acceptă turnee în ţările în care este obligatorie vaccinarea anti-Covid-19 pentru înscrierea jucătorilor.

ATP recunoaşte, aşadar, obligativitea vacinării jucătorilor care vor participa Australian Open. Şi mai presus de toate, arată toleranţă zero pentru cei care încearcă să prezinte un certificat de vaccinare falsificat.

Jucătorii care fac acest lucru vor fi sancţionaţi conform unui cod de conduită care încalcă integritatea jocului. Ei vor fi pasibili de o amendă de până la 100.000 dolari (aproximativ 90.000 de euro) şi/sau suspendare de la turneele ATP Tour sau ATP Challenger pentru o perioadă de până la trei ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.