Cluburile Atletico Madrid şi Chelsea Londra au anunţat, joi, că au ajuns la un acord de principiu pentru transferul lui Diego Costa la gruparea madrilenă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Clubul englez l-a autorizat pe atacant să se deplaseze la Madrid zilele următoare pentru a face vizita medicală şi a semna cu gruparea noastră", se arată pe site-ul atleticodemadrid.com.

Chelsea Londra a precizat că a ajuns la un acord cu Atletico Madrid cu privire la termenii transferului lui Diego Costa.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Diego Costa, în vârstă de 28 de ani, a mai fost legitimat la Atletico în perioadele 2007-2009 şi 2010-2014. În cele două intervale în care a fost jucătorul formaţiei Atletico Madrid, Costa a fost împrumutat la Sporting Braga, Celta Vigo, Albacete şi Rayo Vallecano.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.