Atacantul Sofiane Diop s-a lovit la genunchiul stâng, în timp ce a sărbătorit golul marcat pentru OGC Nice la partida cu Olympique Marseille, scor 3-1, duminică. Thierry Henry, consultant pentru Prime Video, a râs pe seama jucătorului echipei din Nisa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Atacantul a deschis scorul, duminică seară, împotriva celor OM (3-1) pe Orange-Vélodrome. Pentru a sărbători, fostul monegasc a vrut să alunece pe genunchi. Din păcate, jucătorul a ratat ceea ce şi-a propus şi s-a rostogolit pe gazon. Această cădere i-a provocat o sângerare la genunchiul stâng.

Prezent în platoul Prime Video la sfârşitul meciului, Thierry Henry nu a ezitat să râdă de Diop.

Henry a comentat imaginile oferite de canal în prezenţa jucătorului de 22 de ani. „Puteai măcar să te prefaci că nu te doare”, a spus fostul internaţional. „Ah, dar pe moment m-am frecat la genunchi”, a răspuns Diop zâmbind. „Îmi pare rău pentru el”, a spus, la rândul său, Jérôme Alonzo, unul dintre comentatorii întâlnirii.

Meciul a contat pentru etapa a 22-a a campionatului Franţei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.