Atacantul francez al echipei Chelsea, Christopher Nkunku, a suferit o intervenţie chirurgicală la genunchi şi va fi indisponibil pentru o "perioadă prelungită", a anunţat marţi clubul londonez.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorul în vârstă de 25 de ani, care a ratat deja Cupa Mondială din Qatar din cauza unei accidentări, va lipsi astfel de la startul sezonului lui Chelsea şi, cel mai probabil, de la următoarele meciuri ale echipei franceze, Franţa-Irlanda din preliminariile Euro-2024 (7 septembrie) şi Germania-Franţa (12 septembrie).

Nkunku "a suferit o intervenţie chirurgicală şi va începe acum un program de reabilitare cu echipa medicală a clubului", a explicat clubul londonez în comunicatul său, fără a preciza natura accidentării sale şi nici durata absenţei sale. Potrivit presei britanice, Nkunku ar putea fi indisponibil timp de patru luni.

După ce a sosit la Chelsea în iunie de la Leipzig pentru peste 60 de milioane de euro, el s-a accidentat săptămâna trecută, la Chicago, într-un meci amical cu Dortmund (1-1). El marcase trei goluri în primele sale meciuri din pre-sezon.

Chelsea va începe sezonul din Premier League duminică, împotriva echipei Liverpool.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.