FCSB a anunţat, vineri, transferul lui Andrei Dumiter, care a evoluat, până acum, pentru Sepsi OSK .

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Atacantul în vârstă de 22 de ani va purta tricoul cu numărul 28.

Andrei Dumiter este un atacant născut la 10 aprilie 1999, în Timişoara. Acesta a evoluat, la nivel de copii şi juniori, pentru Nova Mama Mia Becicherecu Mic, LPS Banatul şi Ripensia Timişoara, la ultima evoluând în 61 de partide de Liga 2, în care a marcat 21 de goluri. A urmat transferul la Sepsi OSK din vara lui 2019, club care l-a împrumutat, pentru o jumătate de sezon, la Chindia Târgovişte. În ianuarie 2020 a revenit în lotul covăsnenilor, pentru care a adunat 16 partide şi două goluri.

”Transferul la FCSB este un pas important în cariera mea şi o oportunitate foarte bună de a demonstra că sunt un jucător care îşi doreşte performanţă. Ştiu unde am venit, mi-am dorit mereu să joc la un club atât de important şi nu am de gând să mă mulţumesc doar cu atât”, a declarat Dumiter.


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.