Clubul Astra Giurgiu a anunţat, într-un comunicat postat pe site-ul oficial, că a achitat în ultimele 35 de zile peste un milion de euro “aferent obligaţiilor avute” şi că a decis împreună cu jucătorul Claudiu Belu rezilierea amiabilă a contractului acestuia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“ De comun acord conducerea, jucătorii şi antrenorul, au stabilit înainte de începerea play-off-ului ca primele aferente sezonului regulat să fie plătite la zi, iar în termen de o lună restanţele salariale. 

- Chiar înaintea primului joc din play-off, s-au plătit primele 

- Vineri 29 martie înaintea partidei de la Cluj, clubul a plătit suma de 480.000 de euro îndeplinind condiţiile financiare obţinerii licenţei UEFA .

-  În total în ultimele 35 de zile clubul nostru a achitat peste un milion de euro aferent obligaţiilor avute, pe care le va respecta, aşa cum a făcut-o de fiecare dată.

În contradicţie cu acestă înţelegere, jucătorul Claudiu Belu a avut un punct de vedere diferit de cel al colegilor şi ţinând cont de situaţia sa contractuală, astăzi cele două părţi, clubul şi jucătorul au decis rezilierea amiabilă a angajamentului care expira la finele actualului sezon. Acesta are astfel posibilitatea să se pregătească alături de clubul cu care a anunţat deja că are un angajament valabil din  vară. 

Cât priveşte celelalte acuzaţii care se aduc în această perioadă, multe dintre ele nefondate, nereale şi chiar rău intenţionate, le considerăm pur şi simplu ... fără sens”, se arată în comunicatul clubului Astra.

La 19 martie, Gigi Becali a anunţat transferul lui Claudiu Belu de la Astra Giurgiu la FCSB. Belu urma să se alăture echipei bucureştene din vară.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.