Ashleigh Barty, locul I WTA, a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-4, 6-1, pe Polona Hercog din Slovenia, locul 48 WTA, calificându-se în turul al treilea al Australian Open

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătoarea australiană s-a impus după un meci care a durat o oră şi şase minute.

În faza următoare, ea va juca împotriva sportivei din Kazahstan Elena Ribakina, locul 26 WTA şi cap de serie numărul 26.

În schimb, Arina Sabalenka din Belarus, locul 12 WTA şi cap de serie numărul 11, care o eliminase pe Simona Halep la Adelaide, a părăsit proba de simplu de la Melbourne încă din manşa I. Ea a fost întrecută, cu scorul de 7-6 (6), 7-6 (6), de Carla Suarez Navarro, locul 54 WTA, după o partidă de două ore şi 11 minute. Jucătoarae spaniolă de 31 de ani a anunţat, în decembrie trecut, că sezonul 2020 este ultimul din cariera ei.

O altă favorită, croata Petra Martici, locul 14 WTA şi cap de serie numărul 13, a părăsit şi ea AusOpen, în turul al doilea, fiind învinsă, cu scorul de 4-6, 6-3, 7-5, de germana Julia Goerges, locul 39 WTA, după un meci de două ore şi 26 de minute.

Daneza Caroline Wozniacki, care va ieşi din circuit după Australian Open, a trecut în turul al treilea. Jucătoarea de pe locul 36 WTA a eliminat-o pe ucraineanca Daiana Iastremska, locul 21 WTA şi cap de serie numărul 23, scor 7-5, 7-5, după o partidă de două ore şi două minute.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.