Echipa AS Roma nu făcut deplasarea pentru meciul cu FC Sevilla din Liga Europa pentru că nu a primit autorizaţia de a intra în ţară pe cale aeriană in partea autorităţilor spaniole, informează gazzetta.it.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

AS Roma urma să întâlnească FC Sevilla, joi, de la ora 19.55, în manşa I a optimilor de finală.

Jucătorii antrenaţi de Paulo Fonseca ar fi trebuit să plece cu o cursă charter la Sevilla, care avea programată decolarea la ora locală 15.30 (16.30, ora României).

Însă autorităţile spaniole i-au anuţat pe italieni că nu vor primi aeronava la Sevilla.

AS Roma a exclus o rută alternativă ca să ajungă în Spania, prin Portugalia şi de acolo cu autocarul la Sevilla, a informat UEFA de situaţia creată şi aşteaptă insctrucţiuni. Cel mai probabil meciul tur, precum şi cel retur, de peste o săptămână, vor fi reprogramate.

Mai multe state au interzis zborurile spre şi dinspre Italia, din cauza numărului foarte mare de cazuri de infectare cu coronavirus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.