Fotbalistul echipei AS Roma, Evan Ndicka, care s-a prăbuşit pe teren, duminică, la Udinese, iar după alte analize se pare că este aproape de a fi externat din spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit La Gazzetta dello sport, ultimele teste efectuate în această dimineaţă au fost foarte pozitive. Fostul jucător de la Auxerre a fost în mod clar luat în considerare pentru o externare rapidă din spitalul din Udine.

Fundaşul central al oaspeţilor a fost văzut cum îşi duce mâna la piept, de două ori, apoi s-a prăbuşit pe gazon, în minutul 70. Arbitrul Pairetto a oprit meciul imediat şi a permis medicilor să intre pe teren. Ivorianul de origine franceză a fost scos cu targa de pe teren, conştient, el făcând semne publicului că este în ordine. Antrenorul Romei, Daniele de Rossi a mers la Ndickla pentru a se asigura de starea acestuia, apoi au avut loc discuţii între el, arbitru şi Cioffi, antrenorul lui Udinese. Cum jucătorii celor două echipe erau şi ei destul de surescitaţi, s-a luat decizia ca meciul să fie suspendat definitiv, la scorul de 1-1, înregistrat în momentul incidentului.

Evan Ndicka (24 de ani) a fost transportat la Spitalul Santa Maria della Misericordia. După ultimele informaţii, neoficiale, se pare că a fost vorba de un preinfarct.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.